Guillermo López del RCN de Torrevieja Campió d’Espanya de Làser 4,7 i guanyador del Gran Premi Audi Tarracomòbil

Gran Premi Audi Tarracomòbil

Les difícils condicions meteorològiques han marcat el desenvolupament del Campionat d’Espanya de Làser Gran Premi Audi Tarracomòbil celebrat entre el 3 i el 8 de desembre.

Divendres, el front de vent de Mestral anunciat pel meteoròleg de la regata, ha dificultat poder celebrar proves, fins al punt que després d’una llarga espera a mar, s’ha pogut realitzar una única prova per a cada grup, destacar que aquest fet ha permés donar validesa al campionat. Sense la professionalitat del comitè de regates no hauria estat possible poder donar validesa al Campionat d’Espanya.

El lliurament de premis s’ha dut a terme al village de la Regata, amb Joan Ramon Guillen en representació del Club Nàutic Cambrils, han participat a l’acte, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Josep Ma Vallès, el vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Sergi Cadenas, els representants dels principals espònsors del campionat, Albert Martínez, Gerent d’Audi, el director d’Engels & Volkërs, Antoni Pujol i Gemma Requena de Mas Passamanar . El Campionat ha comptat també com a patrocinador principal a Fruites Font.

El vencedor del Gran Premi Audi Tarracomòbil ha estat Guillermo López del Real Club Náutico de TorRevieja, al mateix temps Campió d’Espanya U18, en categoria femenina U18 la campiona ha estat la regatista CARMEN MARTÍNEZ ARTERO del CLUB NÁUTICO MAR MENOR, en categoria Femenina U16 la campiona d’Espanya ha estat la regatista ISABEL HERNANDEZ del REAL CLUB NÁUTICO DE GRAN CANARIA y completen el quadre de campions d’Espanya el regatista CARLOS SANCHEZ del REAL CLUB NÁUTICO DE VALENCIA en categoria masculina U16

El Campionat d’Espanya Gran Premi Audi Tarracomòbil ha comptat amb la participació de 187 regatistes arribats de diferents llocs del territori espanyol (un total de 11 comunitats), però també d’Europa (Suïssa, França, Itàlia) i un regatista de Tailàndia.

A nivell local destacar la 4a posició en categoria masculina U16 de Nil Subirats, en 17a posició de la classificació general i primer regatista català classificat, la resta de l’equip del Club han assolit les següents posicions Sergi Sevil 37è, Lluís Fargas 65è, Ricard Castellví 75è, Jesús Gascón 114è, Guillem Griñó 146è, Lucia Gascón 181a i Lucas Olabarria en 184a posició.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.