GUÍXOLS CUP OPTIMIST

Zsombor Denes  guanya la III Guíxols Cup en la categoria d’Optimist Grup 2. Ha estat aquest cap de setmana 20 i 21 de gener al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. El cambrilenc ha estat el millor d’un grup en el qual hi competien una setantena de regatistes. Amb tot, van ser 153 participants en total. Joan Fargas es feia amb la segona posició de categoria C del grup 1, mentre que Alberto Santiago finalitzava 3r de la categoria A del grup 2.

La Guíxols Cup va viure, d’aquesta manera, el segon dels tres caps de setmana de competició d’enguany, quan s’ha decidit separar les regates per tipus d’embarcacions.  Aquest era el torn dels Optimist, que van celebrar tres proves dissabte, amb dures condicions meteorològiques a causa del fort vent. Amb tot, els sis regatistes participants del Club Nàutic Cambrils les van completar totes.

En canvi diumenge l’escassetat de vent va impedir competir.

D’aquesta manera, en Grup 1 Joan Fargas acabava 31è de la general però segon en la categoria C del grup 1. En Grup 2 Denes Zsombor era 1r i Alberto Santiago 9è en la general però 3r de la categoria A del grup 2.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.