Hola Sant Pere!

Prop de 1.200 nens i nenes de 25 centres educatius de la ciutat han participat avui dimarts dia 14 de juny a l'”Hola Sant Pere”, una iniciativa organitzada per Canal Reus TV i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus a través de les regidories de Cultura i Política Lingüística i d’Educació. La figura que han recreat enguany és la del Bou.

Aquest és un esdeveniment festiu en el qual els alumnes de les escoles de la ciutat donen la benvinguda a la Festa Major de Sant Pere. “Veure la plaça del Mercadal amb aquesta cridòria dels xiquets i les xiquetes dient “Hola” a la nostra Festa Major és un clar crit de benvinguda a la festa. Posen en boca seva el desig que tenim tots que arribin els gegants, els concerts, les Tronades i que puguem sortir al carrer i gaudir tots junts de Sant Pere”, ha manifestat Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística i d’Educació. 

Durant els diferents anys que s’ha dut a terme aquesta iniciativa, s’han fet els dibuixos al mig del Mercadal de la Mulassa, l’Àliga, el Drac, el Basilisc, el Lleó i la Víbria. Els dos anys de pandèmia s’han buscat fórmules alternatives per no perdre l’oportunitat de donar la benvinguda a Sant Pere. El 2020 es va fer en format telemàtic i l’any passat es va fer al Parc de Sant Jordi, amb aforament controlat i per grups bombolla. Enguany, l'”Hola Sant Pere” ha tornat al Mercadal recuperant el format original. Un cop acabat, el Bou ha realitzat diferents ballades davant de tots els nens i nenes participants. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.