Horaris turístics especials amb motiu de la Setmana Santa

Amb l’arribada de la Setmana Santa, l’Agència de Promoció de Ciutat intensifica la seva activitat promocional oferint a visitants i ciutadans una sèrie de serveis especialment pensats per a aquests dies de vacances i modifica i amplia les visites i els horaris per tal de facilitar al màxim el moviment turístic d’aquest període vacacional.

D’altra banda, l’Agència de Promoció «Reus Promoció» dóna suport a la Setmana Santa de Reus pel seu caràcter d’acte tradicional i molt arrelat a la ciutat, amb interès i capacitat d’atracció turística, oferint informació específica dels actes preparats amb motiu de la litúrgia cristiana als visitants. Entre aquestes activitats destaca el migdia del Divendres Sant, l’acte de les Tres Gràcies que es du a terme a la plaça de la Sang, i que té el segell de reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya com a Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional.

El període de Setmana Santa és també una bona època per a la promoció de Reus, ja que hi ha una gran afluència de visitants que passen les seves vacances a la Costa Daurada i aprofiten aquests dies per visitar la ciutat.

«Visit Reus»
Durant la Setmana Santa es promocionarà la visita al patrimoni de la ciutat, i especialment la polsera turística «Visit Reus», que permet l’accés a 5 espais culturals de la ciutat a un preu reduït i a l’App Visit Reus mitjançant la qual es poden obtindre descomptes i promocions als comerços de la ciutat i altres espais culturals com la Casa Navàs.

La polsera inclou la visita al Gaudí Centre, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata, el campanar de la Prioral i les exposicions del Museu de la plaça de la Llibertat i del raval Santa Anna, tot a un preu especial de 12 € (tarifa adults), 8 € (jubilats i joves de 9 a 14 anys) i gratuïta per a nens fins a 8 anys. Els indrets que formen part del «Visit Reus» no necessiten reserva prèvia i es poden visitar en diferents dies, en un període màxim de sis mesos.

Horaris especials de visita
Per facilitar la visita al patrimoni més destacat de la ciutat en temporada de vacances, s’ha ampliat l’horari dels espais, que oferiran uns horaris especials d’obertura durant aquests dies.

Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata i Campanar de la Prioral
A banda dels dissabtes, d’11:00 h a 14:00 h i de 16:00 a 19:00 h, el pavelló també es podrà visitar el dimarts dia 16, el dimecres dia 17, el dijous dia 18, el divendres dia 19 (Divendres Sant), el dissabte  20, en aquest mateix horari. El diumenge 20 i el dilluns 21 (Dilluns de Pasqua), també es podrà visitar en horari de matí, d’11:00 h a 14:00 h. Visita amb audioguia.

Campanar de l’església Prioral de Sant Pere
El campanar de l’església prioral de Sant Pere, es podrà visitar els mateixos dies i en els mateixos horaris que el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata. Visita panoràmica.

Gaudí Centre
El Gaudí Centre estarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a dissabte de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00 h, i diumenges i festius de 10:00 h a 14:00 h. Recordar doncs que el Divendres Sant, el Diumenge i el Dilluns de Pasqua, el Gaudí Centre romandrà obert només al matí, en l’horari habitual dels dies festius, de 10:00 h a 14:00 h.

Casa Navàs
La casa Navàs també es podrà visitar el dilluns 15, dimarts dia 16, el dimecres dia 17, el dijous dia 18, el divendres dia 19 (Divendres Sant), el dissabte 20 i el diumenge 21 a les 10:00 h/11:00 h/12:00 h/13:00 h/14:00 h al matí, i a les 16:00 h/17:00 h/18:00 h/19:00 h en horari de tarda.

El dilluns 22 (Dilluns de Pasqua), a les 10:00 h/11:00 h/12:00 h/13:00 h/14:00 h al matí

És imprescindible realitzar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre Reus.

Ruta Modernista “Reus 1900”
Com a novetat aquest any  els visitants de Setmana Santa tindran l’opció de realitzar la visita guiada de la Ruta del Modernisme «Reus 1900», que a més del seu horari habitual de dissabte, es podrà fer amb els següents horaris:

  • Dijous  18, visita en castellà, a les 11:30 h
  • Divendres 19 visita en català, a les 11:30 h
  • Dissabte 20, visita en català a les 11:30 h i visita en castellà a les 17:00 h

És imprescindible realitzar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre Reus.

Accions de promoció de la Setmana Santa
A l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre i del carrer de Sant Joan, es repartirà i es farà difusió del programa d’actes de la Setmana Santa reusenca. El programa també es podrà descarregar de les pàgines web de Reus Promoció (reusturisme.cat) i de l’Ajuntament de Reus (reus.cat), i amb traducció al castellà, francès i anglès.

Durant els dies de Setmana Santa s’intensifica el repartiment de material promocional de Reus als principals hotels, càmpings i oficines de turisme de la costa. En aquest repartiment especial, també s’inclou el programa dels actes principals de la Setmana Santa reusenca.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.