Segona edició del cicle “Troba la feina que busques”, adreçat a joves de 16 a 30 anys

Del 15 al 17 d’abril es portarà a terme la segona edició del cicle de monogràfics “Troba la Feina que Busques”, que organitza l’Oficina Jove Baix Camp a través del Servei de Treball, Orientació Acadèmica i Emprenedoria. Aquests monogràfics van adreçats a joves de 16 a 30 anys que necessiten assessorament sobre com cercar feina, i alhora, poder conèixer l’oferta del mercat de treball de l’entorn proper.

Aquesta segona edició inclou tres sessions dinàmiques diferents centrades en l’acompanyament, orientació i divulgació de la informació sobre aspectes d’incorporació al mercat laboral.

La primera sessió es centra en l’elaboració d’un primer “Currículum creatiu”, per tal de conèixer noves maneres de presentació més creatives i originals sobre el perfil professional.  A la segona sessió es treballaran tècniques i recursos per afrontar de manera adequada una entrevista de feina. A fi i efecte que la sessió sigui més dinàmica i activa, es proposaran diverses dinàmiques de grup i diferents processos de selecció que es desenvolupen en el transcurs de l’entrevista.

Novetat del “Punt de trobada amb empreses”
Com a novetat d’enguany, es posarà en marxa un “Punt de trobada amb empreses”, on es generarà un espai informal de contacte amb companyies diverses, en el qual els i les joves tindran la oportunitat de conèixer les empreses de diferents sectors laborals de Reus i d’altres municipis. Les persones participants fins i tot tindran l’oportunitat de lliurar el seu propi currículum a les empreses i també podran rebre informació de primera mà sobre els perfils que s’hi contracten, els requisits que s’hi sol·liciten i el funcionament de l’empresa en qüestió.

Tots els monogràfics són gratuïts i per poder-hi assistir només cal omplir el formulari que hi ha al web de Joventut Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.