II Canicròs de Reus, diumenge 21 de novembre

La II edició del Canicròs de Reus, coorganitzada per l’Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure, torna el proper diumenge, 21 de novembre, amb la novetat d’un petit circuit infantil d’entre 300 i 1000 metres on els nens i nenes de fins 15 anys, acompanyats per un adult, podran gaudir d’aquest esport de forma no competitiva. La canicròs d’adults d’aquest any serà prova puntuable en el Circuït Català Popular de Canicròs 2021. Els beneficis de la jornada aniran aquest any destinats a la Fundació d’Animals de Companyia del Camp de Tarragona.

A banda de les curses de canicròs, d’adults i infantil, hi haurà una passejada popular i solidària de 5 km, dirigida tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les que la vulguin fer acompanyades d’un gos de la protectora que estigui en adopció i també a les persones que la vulguin fer soles acompanyant i donant suport a aquest acte solidari.

Els circuits de la canicròs i la passejada solidària recorren aquest any els termes de Reus i Almoster, a la zona de la Urbanització Sant Joan. La regidoria de Medi Ambient s’ha encarregat de l’arranjament dels circuits i de la instal·lació de contenidors de brossa selectiva al llarg del recorregut. 

També està previst que les persones que no puguin assistir-hi i que es vulguin implicar igualment en aquesta jornada solidària, puguin fer la seva aportació solidària amb el mateix formulari de registre de la passejada. També hi haurà la possibilitat de dipositar un donatiu a l’urna que estarà situada al lloc de l’esdeveniment.

Fundació d’Animals de Companyia del Camp de Tarragona

La Fundació d’Animals de Companyia del Camp de Tarragona és una fundació que té per objecte millorar la qualitat de vida dels animals residents al Centre d’Acollida de la Fundació. Cal fer esment del projecte de voluntariat que duen a terme, així com de les campanyes d’esterilització, apadrinament, difusió sobre la tinença responsable d’animals a través de les xarxes socials, la participació en fires o esdeveniments del sector i la realització de tallers en centres educatius, entre d’altres, amb la finalitat de millorar el respecte vers els animals de companyia i la seva qualitat de vida.

Amb més de 10 anys dedicats a la cura i la protecció dels animals de companyia, més de 5.000 animals rescatats per abandonament, pèrdua o maltractament i una mitjana anual de 400 adopcions gestionades.

Les inscripcions per la Canicròs de Reus es poden fer a través del web www.canicrosdereus.com.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.