TICNOVA reforça els seus serveis tecnològics i informàtics per a empreses

TICNOVA, el grup reusenc més gran d’Espanya especialitzat en botigues de proximitat d’informàtica i electrònica de consum, segueix amb la seva estratègia de millorar i impulsar els serveis tecnològics i informàtics que ofereix a empreses, administracions públiques i centres educatius. Així, l’octubre passat, TICNOVA va dur a terme l’adquisició de l’empresa AIO – Arquitectura Informática & Outsourcing-, especialitzada en la gestió de solucions i consultoria en tecnologies de la informació (TI) per a empreses, i ha incorporat a la seva plantilla tot l’equip de tècnics.

Joan Ballester, CEO de TICNOVA assegura que “som líders en botigues d’informàtica i en oferir solucions tecnològiques a persones, però hem de continuar creixent, així que ara volem reforçar el nostre posicionament centrat a oferir també solucions integrals en tecnologia per a tot tipus d’organitzacions”. Així, amb aquesta incorporació, el departament B2B de TICNOVA, liderat per Jordi Delgado, incorpora nou personal amb coneixements altament especialitzats i més de 25 anys d’experiència que desenvoluparan els nous serveis de consultoria, outsourcing i implantació de tècnics in house.

Per la seva banda, Ricard Carbó, CEO d’AIO i actual responsable de projectes tecnològics de TICNOVA reconeix que “formant part d’un grup líder com TICNOVA oferim solucions integrals, tant en la comercialització de tot tipus d’equips, com també en solucions tècniques i assessorament molt especialitzat”. A més, Víctor Álvarez, el nou IT Customer Support, apunta que “amb TICNOVA comptem amb més recursos per satisfer les necessitats de suport als nostres clients”.

Sobre TICNOVA

Actualment, TICNOVA compta amb més de 385 punts de venda directa de les marques BEEP, PCBOX, BEEPBOX i LA FÁBRICA DEL CARTUCHO que destaquen per la seva proximitat, servei i qualitat, així com per disposar de les darreres novetats tecnològiques a preus molt competitius. A més, té acords de compra i distribució nacional per a 1.000 botigues on s’hi inclouen les botigues d’APP Informática. TICNOVA també compta amb una divisió industrial i professional per a empreses, centres educatius i grans comptes, a més de fàbrica d’ordinadors de marca pròpia i taller de reparació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.