‘Imatges de l’11a Cursa de les Dones de Reus’

El Centre Comercial la Fira acull, fins al 31 de juliol, una exposició amb les millors imatges de la 11a Cursa de les Dones de Reus. L’exposició, que es troba a la primera planta del centre comercial, és una selecció de fotografies que el col·lectiu Fotocat va poder r ealitzar el passat 7 de maig al llarg dels cinc quilòmetres de recorregut de la cursa.

La Cursa de les Dones és l’esdeveniment esportiu de caire solidari més important que es realitza a Reus. En aquesta edició més de 2.500 participants (entre curses infantils i cursa principal) van gaudir d’una jornada lúdica i esportiva, amb el doble objectiu de conscienciar als ciutadans de la importància d’una vida activa físicament i de la solidaritat en benefici de La Lliga contra el Càncer. L’import de la recaptació va ser de més de 27.000 €

L’exposició fotogràfica, que dona per tancats els actes al voltant de la cursa d’enguany, es va inaugurar ahir, 31 de maig, amb la presència del regidor d’Esport en funcions Pep Cuerba; altres regidors de la corporació municipal; Cesc Escoda en representació de Fotocat i Patricia Perugini, directora del Centre Comercial La Fira, qui ha habilitat l’espai per acollir l’exposició.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.