Premi per a l’Escola Prat de la Riba

La Fundació Carulla ha anunciat els guanyadors de la 45a edició dels prestigiosos Premis Baldiri Reixac, uns guardons anuals que reconeixen i impulsen projectes educatius que utilitzen l’art i la cultura per a millorar i transformar la societat. Enguany, l’escola Prat de la Riba de Reus ha rebut una d’aquestes distincions en la categoria d’experiències innovadores.

L’escola Prat de la Riba, situada a la capital del Baix Camp, ha estat guardonada “per haver treballat la gestió emocional, la inclusió i el foment de l’esperit crític” en el marc del seu projecte denominat “Conèixer el passat per entendre el present i projectar el futur”. 

Aquest és el segon any consecutiu que l’escola Prat de la Riba és reconeguda amb un Premi Baldiri, demostrant així la seva excel·lència educativa i compromís amb la transformació de l’educació a la ciutat de Reus. A l’edició anterior va guanyar el premi Baldiri Arts i Reptes socials amb el projecte Ecosistema Educatiu”Per esdevenir un exemple de centre educatiu reeixit amb un equip compromès en la transformació educativa i alhora ser-ne exemple al Camp de Tarragona. Per haver aconseguit ser una escola pública referent a la ciutat de Reus, compromesa amb l’equitat, l’educació vivencial, democràtica i significativa, garantint la igualtat d’oportunitats per a tothom.

L’entrega oficial dels Premis Baldiri Reixac tindrà lloc el proper 18 de juny al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, una ocasió per celebrar i reconèixer els esforços de tota la comunitat educativa de l’escola Prat de la Riba i de tots els agents educatius de la ciutat de Reus que han contribuït a aquest èxit.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.