Inaugució de l’exposició “Atlantis” de Nathalie Rey i Enric Maurí

Inaugució de l'exposició

Aquest dijous 14 de gener, a les 19.00, s’inaugura a la sala Fortuny del Centre de Lectura l’exposició «Atlantis» de Nathalie Rey i Enric Maurí. La proposta, que es podrà contemplar fins al 30 de gener, va guanyar un dels dos accèssits del I Premi Beca d’Art Contemporani de la Fundació Reddis.

«Atlantis» és un projecte expositiu que fa referència a l’actual situació de pandèmia i els seus efectes en tots els àmbits, creat pels artistes Nathalie Rey (Barcelona, 1976) i Enric Maurí (Sant Antoni de Vilamajor, 1957). Per fer-ho, els dos autors parteixen d’un documentat discurs teòric amb cites d’historiadors, pensadors, activistes, escriptors i psicòlegs. I també fan referència a artistes com Manzoni, Picasso  i Miró per avalar la utilització d’unes fotografies aplicades a diferents materials. Altres peces i elements formen part de la instal·lació.

Activitats del Centre de Lectura del 18 al 24 de gener

DILLUNS 18

19.00Sala Emili Argilaga / Sala virtual

Presentació del llibre Mestres d’un mestre, de Xavier López Ortín.  Amb la participació de Francesca Segarra, directora del CRP Baix Camp; M. Conxa Torres, professora de la Facultat d’Educació de la URV; F. Xavier Torrell, directora de l’escola Dr. Alberich i Casas de Reus; Imma Rios, cap d’estudis de l’escola Santa Anna de Castellvell del Camp; i Elias Vera, mestre de l’escola Octavio Paz de Barcelona.

DIMARTS 19

19.00Sala Emili Argilaga / Sala virtual

Cicle «Les conferències de l’Arquebisbat»

Conferència «La carta encíclica Laudato si del papa Francesc», a càrrec de Mn. Santiago Soro Roca, professor de l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de l’Arquebisbat de Tarragona.

DIMECRES 20

18.30Sala Emili Argilaga

Cineclub

Cicle «Cinema romàntic»

Le quai des brumes (El muelle de las brumas), de Marcel Carné. França, 1938. VOS. 91 min.

19.00Sala virtual

Presentació del llibre Romà Rossell, el primer de tots, d’Ernest Lluch, a càrrec de Joan Armangué, curador de l’edició, i Lluís Miquel Pérez, president del Centre de Lectura. Aquest acte no és presencial. Només es podrà seguir pel canal Youtube del Centre de Lectura.

DIJOUS 21

18.00Sala Emili Argilaga / Sala virtual

Presentació del llibre Homo Rebellis, de Lluís Amiguet, a càrrec d’Antoni Coll, periodista.

DIVENDRES 22

19.30Teatre Bartrina

Cineclub

La mort de Guillem, de Carlos Marqués-Marcet. Catalunya, 2020. VO. 95 min. Venda anticipada d’entrades: dimecres, dijous i divendres, de 18.00 a 20.00, al vestíbul de la Biblioteca.

DISSABTE 23

20.00Teatre Bartrina

Molt soroll per res, de William Shakespeare, a càrrec de la Cia. La Gata Borda.

DIUMENGE 24

18.00Teatre Bartrina

Molt soroll per res, de William Shakespeare, a càrrec de la Cia. La Gata Borda

EXPOSICIONS

• «Atlantis», Nathalie Rey i Enric Mauri. Fins al 30 de gener.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.