Salou dona 600 mascaretes solidàries, confeccionades a mà pel Grup de Dones, a Càritas Interparroquial

Salou dona 600 mascaretes solidàries, confeccionades a mà pel Grup de Dones, a Càritas Interparroquial

L’alcalde de Salou assisteix a l’acte de donació, acompanyat del regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, i dels representants de Càritas, Esteve Tomàs, i del Grup de Dones, Sílvia Rovira i Dolors Gilavert

L’alcalde de SalouPere Granados, va assistir aquest divendres a la donació de 600 mascaretes a Càritas Interparroquial, que han estat confeccionades pel Grup de Dones, sota el patrocini de la regidoria de Participació Ciutadana.

A l’acte hi va ser present el regidor Hèctor Maiquez; el director de Càritas, Esteve Tomàs; la presidenta del Grup de Dones, Sílvia Rovira, i la tresorera, Dolors Gilavert.

L’alcalde va agrair al Grup de Dones la seva labor solidària, en aquests moments en què “la suma d’esforços per ajudar les persones més desafavorides a tirar endavant és vital”. Així mateix, va valorar molt positivament la tasca voluntària i compromesa que realitza Càritas, “que és una peça clau, per a nosaltres, en l’ajuda cap a les famílies més vulnerables de Salou”.

Per la seva part, el regidor Hèctor Maiquez, va manifestar que “des del departament, estem molt satisfets que la participació ciutadana, en aquest cas, del Grup de Dones, que ha fet una gran tasca, es tradueixi en ajut a la població que més ho necessita”.

Les mascaretes tenen molt bones prestacions, ja que estan confeccionades amb un teixit hidrofugat que repel·leix els aerosols i no es mulla, però conserva la seva porositat i la permeabilitat a l’aire. Cal dir, també, que es poden rentar a 90 graus i permeten el seu ús moltes vegades. En aquest sentit, Càritas les donarà, els dimarts i els dimecres, durant l’acte de lliurament d’aliments, a les persones més necessitades per tal que puguin protegir-se amb seguretat de contreure la COVID-19.

L’horari d’atenció de Càritas (c. Ciutat de Reus, 34) és de dilluns a dissabte, de 10 a 13 hores; i el repartiment d’aliments a les persones necessitades, que són derivades des de Serveis Socials de l’Ajuntament, és de 10 a 12 h, dimarts i dimecres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.