Inauguració de la renovació del vestíbul de l’Edifici El Círcol

Dissabte, 2 d’octubre a les 19h es va celebrar la inauguració de la renovació del vestíbul de l’Edifici El Círcol.  L’acte al qual van assistir els cinc darrers expresidents de l’entitat, i els presidents de les entitats acollides a El Círcol, va ser presidit per l’alcalde  de Reus Il·lm. Sr. Carles Pellicer, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Il·lma. Sra. Noemí Llauradó i el president del Grup Teixidó, Sr. Ferran Teixidó acompanyant a l’actual presidenta d’El Círcol Sra. Patrícia Terradellas Maré.

Els parlaments, es van iniciar amb Les paraules de presidenta d’El Círcol, Sra. Patricia Terradellas Maré fent un elogi de la burgesia reusenca “A més d’agrair el suport de les administracions i del Grup Teixidó i de destacar la importància d’unificar esforços entre l’àmbit públic i l’àmbit privat, va evocar a tots aquells socis d’El Círcol que en diferents moments van impulsar  importants infraestructures com el Teatre Fortuny, l’Institut Pere Mata, el Pantà de Riudecanyes, o recentment la ubicació de la facultat de medicina a Reus”

Fernando Teixidó, president del Grup Teixidó va explicar que la seva empresa sempre ha estat al costat de la ciutat donant suport a les seves entitats.

La Presidenta de la Diputació de Tarragona, Sra. Noemí Llauradó ha remarcat la importància de l’obra i felicitat a la presidenta d’El Círcol per haver tingut la capacitat d’engrescar a les dues administracions i també a una important empresa de la ciutat per portar-la endavant.

L’alcalde de Reus va cloure l’acte qualificant el vestíbul d’El Círcol Teatre Fortuny com el passeig de la cultura  i elogiant la dignificació d’un espai transitat per molts ciutadans i visitants.

Les obres de renovació, iniciades el passat 25 de juny han estat possibles gràcies al suport econòmic de les dues institucions públiques i del  potent Grup empresarial familiar reusenc Teixidó. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.