Inauguració Exposició Centenari de l’Escola Prat de la Riba

Aquest dimecres s’ha inaugurat a la Biblioteca Central Xavier Amorós la mostra sobre el centenari de l’Escola Prat de la Riba de Reus, que aplega fotografies, dibuixos i altres documents i materials relacionats amb la història i la trajectòria d’aquest centre educatiu. Aquest és un dels actes més destacats de les diferents activitats que s’han organitzat per commemorar el centenari d’aquesta escola ubicada a l’avinguda de Prat de la Riba. L’exposició es podrà visitar fins al 6 de juny.

Durant l’acte d’inauguració presidit per l’alcalde, Carles Pellicer,  s’ha realitzat una conferència a càrrec de la doctora en Filosofia i Ciències de l’Educació Olga Esteve Ruescas.

D’altra banda, des del servei de Biblioteques Municipals s’ha editat la Guia de Lectura número 17, amb el títol “L’ensenyament a Reus al primer terç del segle XX“, que s’ha donat a conèixer en el transcurs d’aquest acte, i que recull un bon nombre de títols sobre la història i evolució de l’ensenyament des de principis de segle XX.

L’Escola Prat de la Riba ocupa un dels espais patrimonials més destacats del modernisme reusenc. És obra del qui aleshores era arquitecte municipal Pere Caselles

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.