INAUGURACIÓ de l’exposició AROMA de PERICO PASTOR a la GALERIA D’ART ANQUIN’S

INAUGURACIÓ de l'exposició AROMA de PERICO PASTOR a la GALERIA D'ART ANQUIN'S

La Galeria d’Art Anquin’s porta de nou a Reus l’obra més recent del pintor català Perico Pastor (La Seu d’Urgell, 1953). Internacionalment conegut pels seus treballs a Nova York on va tenir molt d’èxit publicant a Harper’s Magazine, Village Voice, Vogue i sobretot a The New York Times, és un referent de l’art català i espanyol des d’aleshores. No ha deixat d’exposar mai en ciutats com París, Nova York, Tòquio, Miami o Barcelona, entre d’altres.

Amb una obra inconfusible i característica, Perico Pastor ha trobat el punt de fusió òptim entre el dibuix i la pintura, treballant habitualment sobre paper de poc gramatge, amb unes qualitats de textura i lluminositat que ajuden a potenciar els valors gràfics de la tinta xinesa o l’aquarel·la.

Els colors i les temàtiques de la nova exposició especial de Nadal giraran entorn dels aromes, les olors i els perfums. Obres de petit format, d’estil fresc i ràpid en les quals el pintor mostra a la perfecció el punt subtil i efímer de les olors que trobem. Perico Pastor recrea pictòricament aquestes sensacions a través d’unes noves obres sobre paper “marouflé”, on els pigments i colors àcids semblen difuminar-se amb l’aire, arribant de forma visual a la sensibilitat i despertant els records olfactius del visitant.

Al mateix temps presentarem una edició limitada d’ampolles de vermut Miró amb l’etiqueta dissenyada per Perico Pastor que va rebre l’accèssit del passat Certamen Vermut Miró. Durant l’acte inaugural, amb la presència de l’artista, us oferirem un tast de vermut Miró. Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència.

Us hi esperem!

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.