Inici de les Festes de Misericòrdia 2019 amb el lliurament dels Guardons de la Ciutat

El lliurament dels Guardons de la Ciutat ha donat inici oficialment a les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2019, un acte que s’ha realitzat al Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus aquest dijous 19 de setembre i que ha començat a les 20:00 h. Els moments més emotius de la vetllada han estat els que s’han dedicat a Àngels Ollé, recentment desapareguda i Medalla de la Ciutat. 

L’acte ha reconegut amb les Mencions honorífiques municipals a Alba Sotorra Clua, a la Colla musical Els Tranquils, a la Confraria de la Verònica, a la Confraria dels Sants Just i Pastor, a l’Escola Sant Bernat Calvó, a les Germanetes dels Pobres de Reus, a la llar d’infants Maria Assumpció Cuadrada de la Creu Roja i finalment, a Maria del Carme Vidal Salvat. 

Tot seguit ha intervingut en l’acte, presentat per la periodista Anna Fortuny, l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, que ha reconegut la tasca dels guardonats i ha dedicat unes emotives paraules en memòria d’Àngels Ollé.

Per continuar l’acte, el periodista Josep Maria Martí ha fet una semblança de la pedagoga i Medalla de la Ciutat, i per acabar, Gerard Marsal, que també ha realitzat una breu interpretació musical després del lliurament de cada guardó, ha interpretat “El meu país és tan petit”, de Lluís Llach. Han recollit la Medalla els néts d’Àngels Ollé: Rita, Ramon, Martí i Jordi.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.