Inici de preinscripcions per l’Orfeó Reusenc

Inici de preinscripcions per l'Orfeó Reusenc

L’Orfeó Reusenc inicia el període de preinscripció per al curs 2020-2021 que es farà de forma telemàtica

El dilluns dia 15 de juny ja es podran dur a terme les preinscripcions per al curs vinent. Com a novetat, els tràmits es faran exclusivament per via telemàtica a través del correu electrònic orfeoreusenc@orfeoreusenc.cat i es podran dur a terme durant tot l’estiu fins a l’1 de setembre, data en què començarà el període d’inscripcions i que finalitzarà el dia 10 del mateix mes.

Com ja és habitual en l’entitat reusenca, l’Orfeó oferirà un seguit de disciplines per seguir lligats al món de la cultura, així doncs els cursos que es podran realitzar a l’entitat són els següents: El cant coral es podrà realitzar entre els 5 i 15 anys i el responsable serà el director musical de la casa, l’Albert Galcerà. La dansa catalana es farà dels 4 als 15 anys i la professora serà la Mireia Estivill. El teatre es podrà fer dels 7 als 15 anys, tot i que també es pot fer teatre d’adults. L’apartat escènic està dirigit per la Lourdes Domènech. En l’apartat d’instruments hi trobem, com és habitual, la gralla i el timbal. La gralla es podrà tocar a partir dels 6 anys i el professor serà el Ramon Tella. D’altra banda, les classes de timbal es començaran a partir dels 4 anys i es podran fer fins als 20 anys, el responsable serà el David Montoya. Per acabar l’oferta d’activitats, l’Orfeó Reusenc ofereix el ball de bastons, una activitat que es podrà dur a terme dels 8 als 18 anys sota la direcció de la Mireia Estivill.

Com a principal novetat i a causa de les circumstàncies que estem vivint, l’Orfeó Reusenc està preparat dur a terme alguns cursos de manera telemàtica si així ho requereix la situació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.