Inscripcions obertes per poder gaudir del Pare Noel, el Tió i els Reis Mags a la Masia Catalana de Salou

Inscripcions obertes per poder gaudir del Pare Noel, el Tió i els Reis Mags a la Masia Catalana de Salou

El Campament de Nadal de Salou, amb el Pare Noel i el Tió, tindrà lloc els dies 23 de desembre, de 16 a 20 h; 24 de desembre, de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h; i 25 de desembre, de 10 h a 13 h

L’àrea de Serveis Culturals i la regidoria d’Infància informen la ciutadania que, a partir d’avui dilluns, 14 de desembre, ja es troben obertes les inscripcions per poder gaudir dels campaments de Nadal i Reial, que tindran lloc a la Masia Catalana de Salou, en el marc del programa de Nadal i Reis 2020. 

Caldrà reservar, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ), indicant el dia i l’hora desitjada. 

El Campament de Nadal, amb el Pare Noel i el Tio, tindrà lloc els dies 23 de desembre, de 16 a 20 h; 24 de desembre, de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h; i 25 de desembre, de 10 h a 13 h. El “Tronquet”, que és un follet del bosc, explicarà aventures fantàstiques, i els nens i les nenes podran aprofitar per lliurar la carta a Santa Claus.

D’altra banda, el Campament Reial, amb els Reis Mags, es durà a terme els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, de 10 h a 13 h i de 16 a 20 h. Els Reis d’Orient seran en aquest pintoresc espai de Salou esperant els nens i les nenes, junt amb els seus ajudants, en un ambient ple de fantasia.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor “la gran tasca que s’ha dut a terme des de l’Ajuntament per aconseguir que les famílies salouenques puguin gaudir de la celebració del Nadal i Reis d’una forma adaptada, per tal de mantenir la il·lusió de la canalla i l’esperit nadalenc al municipi”. 

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha assenyalat que “només es podrà accedir a la Masia Catalana si es disposa d’hora concertada, per tal de mantenir un aforament controlat i que tothom pugui visitar els campaments, amb seguretat”.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha posat de manifest que “enguany, malgrat la situació, hem volgut no deixar cap nen/a sense poder veure el recorregut pels campaments, i, per això, posteriorment, publicarem uns vídeos per a aquells infants que no puguin sortir de casa”.  

Cal dir que l’accés al campament serà per unitats familiars, de màxim 6 persones; i caldrà respectar les recomanacions d’higiene i seguretat per participar: dur mascareta, rentat de mans i mantenir la distància de seguretat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.