Joventut Salou ofereix al jovent un curs gratuït online sobre ciberseguretat

Joventut Salou ofereix al jovent un curs gratuït online sobre ciberseguretat

Els joves de Salou s’hi podran inscriure fins al proper dijous, 17 de desembre, al següent enllaç (fes clic aquí), triant les càpsules a les què es volen apuntar

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou ofereix al jovent un curs formatiu online, de caràcter gratuït, sobre ciberseguretat, els propers dies 21, 23, 28 i 30 de desembre de 2020, per tal conscienciar-lo sobre la importància de prevenir atacs informàtics.

Els joves s’hi podran inscriure fins al proper dijous, 17 de desembre, al següent enllaç (fes clic aquí), triant les càpsules o temes als què es volen apuntar. Per tant, en podran triar un o més, segons els seus interessos, i rebran, durant els dies que s’imparteix el curs, el material, a través de correu electrònic o per WhatsApp.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat molt positivament l’acció formativa que ha engegat la regidoria, i ha assenyalat que “des de l’Ajuntament de Salou sempre som al costat del nostre jovent, per tal que pugui accedir a una educació i formació de qualitat i actualitzada, tenint en compte l’evolució de la societat”.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Julia Gómez, ha posat de relleu “la necessitat que la nostra gent jove estigui ben formada en l’àmbit de les noves tecnologies, per tal de fer, com a usuària habitual, un ús adequat i protegir-se de possibles atacs informàtics, per vetllar per la seva seguretat i la de les seves dades”.

Les quatre càpsules formatives que formen part d’aquest curs són: Phising, Smishing, Vishing; navegació segura i privacitat, Grooming; xarxes inal·làmbriques o dades; i resposta a un atac informàtic; amb l’objectiu d’explicar les tècniques que utilitzen els ciberdelinqüents per enganyar els usuaris.

Durant les càpsules, es posaran exemples de ciberdelinqüència a les xarxes socials i altres mitjans, i s’explicaran detalls per detectar aquests fraus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.