Inscripcions pels espais i tallers familiars de Mas Pintat

Mas Pintat Reus

El centre de suport a la infància i a les famílies de Reus, Mas Pintat, un servei de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, torna a obrir aquest any el període d’inscripcions per a apuntar-se als diversos espais i tallers que ofereix aquest servei municipal durant el darrer trimestre de l’any. El dia 18 de setembre comença el termini per realitzar les inscripcions, que s’han de fer a l’Oficina Municipal de l’Escolarització (carrer de Roselló, 2-8) fins al 2 d’octubre, quan comencen les activitats.

L’espai familiar de Mas Pintat ofereix dinàmiques grupals a les quals assisteixen els infants acompanyats de l’adult amb qui tenen el lligam emocional amb la intenció d’incidir en la millora de la qualitat de vida dels infants mitjançant la intervenció de professionals. S’adreça a infants i nadons d’entre 12 mesos i 5 anys, i es porta a terme els dilluns de 10.30 a les 12.00 h, i els dijous al matí, de 10.30 a 12.00 hores. Hi ha 12 places disponibles.

El grup de dones embarassades el formen les mares juntament amb la seva parella (a partir de 12 setmanes de gestació) i proposa compartir vivències sobre l’embaràs, pors sobre el part i parlar sobre els aspectes emocionals durant aquest període. Aquest espai es fa dimarts al matí de 10.30 a 12.00 hores, i hi ha 14 places disponibles.

Tallers lúdics familiars
En els tallers lúdics familiars es realitza una activitat de joc conjunta, dinamitzada per dues educadores que dirigeixen la classe en les diferents fases fins arribar a la relaxació de tots els participants. Estan pensades per a nens de 12 a 24 mesos els dimarts de les 17.15 a les 18.45 h, per a nens de 24 a 36 mesos els dilluns i dimecres a la mateixa hora, i per a nens de 12 a 24 mesos els dijous a la mateixa hora. La disponibilitat és de 14 places restants.

L’espai nadó és un espai de trobada per a famílies amb infants de fins a 12 mesos que pretén potenciar la relació entre el nadó i la família. Aquest espai es porta a terme els dimecres al matí de 10.30 a 12.00 h disposa de 12 places.

El preu de la inscripció a un espai o taller és de 45 euros, a 2 espais 60 euros, i la inscripció a 3 espais o tallers conjunts és de 75 euros. Les places s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.