Instituts Odontològics arriba a Reus

Instituts Odontològics obre una nova clínica dental a Reus, la seva vint-i-novena a tot Catalunya i la tercera a la província de Tarragona, on reforça la seva presència després d’instal·lar-se a Tarragona i Tortosa. El nou centre s’ubica al número 34 del carrer de Sant Joan, al costat de l’antic Hospital Sant Joan i de l’Oficina de Turisme de la capital del Baix Camp.

“L’obertura de la clínica de Reus consolida la nostra presència a la Catalunya Sud, on ja estem a Tarragona i Tortosa, i reafirma el pla de creixement global de la companyia”, valora Roger Sobrepera, director executiu d’Instituts Odontològics. “Tenim la voluntat d’aportar el nostre segell de qualitat en els tractaments i d’oferir, equipats amb l’última tecnologia del sector, un ampli ventall de solucions odontològiques als nostres pacients”, afegeix.

En aquest sentit, el nou centre compta amb tecnologies com els escàners 3D per al disseny de pròtesis dentals i fèrules d’ortodòncia invisible, una tècnica més còmoda pels pacients, ja que només els hi requereix una visita a la clínica i no diverses com amb el mètode convencional. També té tota la maquinària necessària per a la realització de tacs, evitant que els pacients que els necessitin hagin de desplaçar-se a un altre centre mèdic.

La tecnologia va acompanyada d’un ample quadre mèdic que cobreix totes les especialitats, des d’odontologia general fins a implantologia, i que porta l’experiència acumulada en altres clíniques d’Instituts Odontològics, a més del coneixement de les tendències del sector gràcies als plans de formació contínua que aplica la companyia entre els seus professionals.

Primera revisió gratuïta

Per celebrar l’obertura, Instituts Odontològics ofereix una primera revisió gratuïta als pacients de la nova clínica de Reus, que inclou un estudi radiogràfic, un diagnòstic i un pla de tractament integral. A més, la primera higiene dental també és gratuïta.

Durant la setmana d’obertura (del 17 al 20 d’abril), també hi haurà instal·lat un fotomaton amb el qual els reusencs podran immortalitzar un moment especial i endur-se no només una fotografia, sinó un premi segur. “Volem convertir-nos en la clínica de confiança dels reusencs”, explica Roger Sobrepera.

Paral·lelament, la firma ofereix, en totes les seves clíniques, un 20% de descompte en implantologia, una promoció que aplica des del passat 1 de març i que finalitzarà el pròxim 30 d’abril de 2023.

Tercera clínica a Tarragona

Amb Reus, Instituts Odontològics amplia la seva presència a la província de Tarragona, on també té clíniques a l’avinguda Prat de la Riba de la capital i a la plaça Alfons XII de Tortosa.

La recepta en totes elles és la mateixa: tracte proper, confiança i transparència, amb explicacions clares i detallades, en una relació pacient-clínica que s’estén per totes les etapes de cada tractament, des de la prevenció fins al seu seguiment posterior. “Oferim un diagnòstic integral amb què solucionem tots els problemes que tenen els pacients quan arriben al nostre centre, a més de fer-los un seguiment després del tractament per a garantir els millors resultats”, valora Silvia Ardevol, directora de la nova clínica de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.