Intensa activitat dels regatistes del Club Nàutic Cambrils durant el Pont

Naveguem per la Marató de TV3
Prop d’una setantena de regatistes arribats de diferents punts de Catalunya a més de 15
regatistes del Club Nàutic de Santa Eulàlia d’Eivissa participaven el passat dissabte 7 de
desembre a la Travessa Cambrils-Salou organitzada amb motiu de La Marató de TV3, que
enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

Els equips han aprofitat l’entrenament conjunt programat en aigües de Cambrils i Salou per
sumar-se a les accions previstes per la Marató de TV3. A més, es va programar una prova
puntuable que donava com a vencedora a Cristina Guillén en Optimist i a Lluís Fargas en Làser 4.7. Jesús Gascón es feia amb la segona posició també en Làser 4.7.

Amb tot, l’important va ser la participació de tots els navegants i l’import recaptat, que anirà íntegrament a la Marató de TV3.

Plata per a Ricard Castellví en Làser Radial a la 69a edició del Trofeu Ciutat de Palma – Bufete Frau
El 69è Trofeu Ciutat de Palma-Bufete Frau s’ha disputat des de divendres 6 fins ahir diumenge 8. La regata organitzada pel Reial Club Nàutic de Palma, ha reunit a 409 esportistes de 16 països diferents.

Tres dies irregulars, amb molt poc vent els dos primers i una última jornada òptima per navegar.

En la classe Làser Radial, amb 24 regatistes competint, Ricard Castellví del Club Nàutic Cambrils, es penjava la plata. En Optimist, amb 274 participants, hi prenien part els regatistes del CNCB Joan Fargas i Laura Williams.

EsportCarla i Marta Munté excel·lent 24a posició al Campionat del Món de 49er FX
Durant el pont també han estat fora Carla i Marta Munté. Elles prenien part al Campionat del Món de 49er, FX i Nacra 17 celebrat a Auckland (Nova Zelanda). Les joves regatistes del Club Nàutic Cambrils finalitzaven 24s, molt satisfetes de la seva actuació en aquesta cita de màxim nivell esportiu. Des del CNCB destaquem el seu esforç, sacrifici i constància que les fa millors en cada nova aventura.

Marcelo Cairo a la Setmana Olímpica de Vela, a Canàries
El Reial Club Nàutic de Gran Canària organitzava la XXI edició de la Setmana Olímpica Canària de Vela. Prop de 175 esportistes de les classes Làser Radial, Làser Standard, 420, Hansa 303, 2.4 mR, F18, Techno, Snipe i 29er representant a 26 països.

Marcelo Cairo hi prenia part en Làser Standard juntament amb 25 regatistes més. Durant les 3 jornades de competició, s’han pogut celebrar 9 proves de les quals Cairo ha finalitzat 16è.

Santi Alberto, Lucía Gascón i Carla Vallverdú al Campionat d’Espanya de Làser 4.7 a Melilla
Per la seva banda els tres joves regatistes del CNCB Santi Alberto, Lucía Gascón i Carla Vallverdú han estat al Campionat d’Espanya de Làser 4.7 a Melilla. Hi han pres part 118 regatistes que han pogut realitzar 9 proves. Un nou repte que els ha servit per agafar experiència i aprendre de competicions d’aquestes característiques.

Els Optimist al BISC
Finalment els regatistes del Club Nàutic Cambrils Joan Domingo i Miguel Garcia han estat al BISC de Barcelona, formant part de la convocatòria de la Federació Catalana de Vela en el marc del Programa Equip Català, que consisteix en unes jornades d’entrenaments de tecnificació amb la resta dels companys de classe de tot Catalunya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.