‘INTRO’, una selecció d’escultures i pintures de l’artista Anees Maani s’exposaran a Cal Massó

  •  L’Exposició d’escultures i pintures d’Anees Maani s’inaugurarà el proper dijous dia 10 d’octubre a les 20h a Cal Massó, i es podrà visitar del 10 al 30 d’octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

  •  Aquesta exposició, que integra 24 obres de pintura i escultura, serà la primera d’arts plàstiques en la nova etapa de Cal Massó.

 

L’artista jordà resident a Reus Anees Maani exposa part dels seus treballs al Centre d’Art Cal Massó, en una exposició que rep el nom de ‘INTRO’, una recerca i exploració de l’evolució de les formes en la natura i la cultura humana, que consta  d’un total de 24 escultures i pintures creades a Jordània, Malàisia, Kuwait i Espanya entre el 1997 i el 2019.

 

La feina d’Anees és una recerca i exploració de l’evolució de les formes en la natura i la cultura humana. Explora elements quotidians que apareixen de formes distintes en entorns diferents, i ho fa amb materials diversos, orgànics i no orgànics, artificials i naturals, antics i moderns.

 

Ve de Jordània, on va explorar l’art abstracte geomètric de l’Antiga Petra i altres períodes històrics de l’Orient Mitjà. Va viure tres anys a Malàisia, on va explorar diverses formes naturals dels boscos plujosos tropicals i del món submarí.

Ara s’ha traslladat a Catalunya, on li agradaria tenir una mirada més propera de l’escultura abstracta geomètrica i descobrir i explorar la seva evolució aquí; també voldria descobrir, entendre i provar algunes de les tècniques i els materials d’aquí. ( www.aneesmaani.com )

 

Més informació de la inauguració: http://www.calmasso.cat/agenda/40-inauguracio-intro?date=2019-10-10-20-00

 

Per consultar el catàleg digital de l’exposició: http://www.calmasso.cat/exposicions/intro-anees-maani

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.