Taller sobre alimentació saludable “Menjar, comprar, menjar”

Taller sobre alimentació saludable

Aquest dilluns ha començat el taller d’alimentació saludable dirigit a tots els públics amb l’objectiu de millorar els hàbits de compra i alimentació dels assistents. Aquest ha estat el primer dia d’un taller de tres sessions pensat per millorar les nostres decisions de compra i així incorporar bons hàbits en el menjar.

Aquest taller forma part de les accions que des de la Regidoria de Salut es realitzen per millorar els hàbits en l’alimentació. Fins a l’actualitat els esforços s’havien centrat en la població infantil, per mitjà de diferents programes a les escoles que acullen a més de 1.500 alumnes, però amb aquest taller s’inicia l’activitat dirigida a públic adult, una activitat que també servirà per recollir informació per estructurar noves línies d’actuació en la millora dels hàbits de menjar.

Segons les dades de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’any 2016 el sobrepès i l’obesitat afectaven a més de 1.900 milions de persones adultes (de 18 anys o més) i més de 340 milions d’infants i adolescents (d’entre 5 a 19 anys).

Pel que fa al nostre territori, l’Enquesta de Salut de Catalunya 2016 revela que la meitat de la població de 18 74 anys i el 36,3 % de la població de 6 a 12 anys té excès de pes. L’augment de l’obesitat és tan alarmant en les darreres dècades que l’OMS ha arribat a considerar aquest trastorn com l’epidèmia del segle XXI.

Cartell i programa Taller comprar, menjar, comprar-20191007125332

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.