IV Saló Construïm Futur a Cambrils

L’Hotel Sol Port de Cambrils va acollir el IV Saló Construïm Futur, la jornada de networking en la qual es van debatre i exposar propostes, tendències i accions per part de diferents empreses i institucions que van marcar un full de ruta per al desenvolupament econòmic, social i mediambiental del nostre territori.

En la seva quarta edició, el Construïm Futur temnia com a eslògan “Creixement i Sostenibilitat” i va comptar amb convidats que eren professionals i directius de l’empresa privada i a representants d’institucions públiques, qui van parlar d’idees per a prosperar de manera sostenible, la situació del mercat immobiliari i Real Estate, eficiència energètica, infraestructures, finançament i sobre els Fons Next Generation, entre d’altres.

Els més de 70 assistents a aquesta jornada van poder escoltar de primera mà els consells, experiències i recomanacions d’una sèrie de ponents destacats en totes aquestes matèries.

Els ponents convidats en el Construïm Futur va ser Jordi Ciuraneta, president de PIMEC a Tarragona; Òliver Klein, alcalde de Cambrils; Robert Moragues, CEO de Bamboo Comunicació; Mercè Conesa, directora de l’Incasòl; Virginia Guinda, vicepresidenta de Foment del Treball i presidenta de la Comissió d’Energia; Carlos Cifuentes, CEO d’Energytas; Josu Gómez Barrutia, màster en Gestió, Urbanisme i Patrimoni per al Instituto Europeo de Empresas; José Antonio Mas, president del Col·legi API’s de la província Tarragona; José M. Santos, gerent de negoci àrea mediterrània d’Ibercaja; Josep M. Torné, CEO de GICSA, empresa constructora; Baltasar Pozuelo, CEO Associació Area8, Administrador del Consorci per l’Hidrogen Renovable/Verd (CH2R/V) i Membre del CE (Capitulo Español) del Club de Roma; Isidre Gavín, secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Francesc Vallès. regidor de Medi Ambient de Cambrils; Enric Daza, tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de Cambrils i Salvador Sedó, responsable de Desenvolupament Sostenible de Foment del Treball Nacional.

Les sessions van començar passades les 9:30h. del matí i es van estructurar amb conferències i blocs per tal de tractar les diferents temàtiques. El Construïm Futur estava dirigit a empresaris, professionals, arquitectes, aparelladors, agents de la propietat immobiliària i administracions que tenien interès en el sector de l’edificació, la rehabilitació sostenible i l’economia circular, la construcció, l’urbanisme, etc.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.