Iniciativa solidària esportiva a la Titan Desert 2022

El grup format per quatre joves entusiastes de la bicicleta Albert Roda, Christian Garcia, Eloi Valenzuela i Tristam Knoph, companys de feina de RDT Enginyers, van acabar amb èxit la Titan Desert 2022 amb molt bones classificacions i un somni fet realitat.

L’objectiu d’aquesta aventura, amb condicions tècniques i climatològiques extremes, era finalitzar aquesta carrera mítica de bicicleta de muntanya, a la vegada que es sensibilitzava sobre la malaltia de l’Alzheimer i la necessitat d’entrenar la memòria al llarg de tota la vida per conservar la salut cognitiva i prevenir aquest tipus de malalties neurodegeneratives.

I és que la mare d’Albert Roda és usuària del Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria de Reus, instal·lacions impulsades per la Fundació Rosa M. Vivar i com a familiar, volia donar a conèixer aquest centre especialitzat del Camp de Tarragona. Així mateix, diversos membres de l’equip han patit dins de les seves famílies aquesta malaltia i també han volgut col·laborar en aquest projecte solidari i de sensibilització.

Han estat 7 dies, recorrent el desert al llarg de més de 600 km i gairebé 6.000 m de desnivell acumulat. L’equip destaca la dificultat psicològica per afrontar aquesta carrera de resistència, la duresa del terreny i també la necessitat d’habilitats de navegació i orientació a part de la pròpia preparació física. Finalment, el passat dimecres 25 de maig es va fer el lliurament de la recaptació solidària aconseguida per l’equip per un import de 4.950 euros, acompanyats per la Fundació, familiars, amics i apassionats de la l’esport, així com el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Josep Cuerba. La Fundació Rosa M. Vivar agraeix la confiança que se li ha dipositat i destinarà íntegrament aquest import a projectes vinculats a l’Alzheimer i la salut cognitiva.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.