Jaume Sariol Martí, nou president de l’AEQT

Pla general del nou president de l'AEQT, Jaume Sariol, al centre de la imatge; acompanyat per Josep Francesc Font, a l'esquerra, i Rodrigo Cannaval, a la dreta. Foto del 9 de maig del 2019 (Horitzontal).

Després de la seva elecció, Sariol ha assegurat que és “un honor i a la vegada una responsabilitat ser el representant del principal polígon químic del sud d’Europa”, alhora que ha volgut agrair “la confiança de l’assemblea” per haver-lo nomenat. El nou president de l’AEQT ha explicat que l’associació se centrarà a partir d’ara en finalitzar els seus objectius estratègics 2017-2020, i alhora en definir ja un nou pla estratègic per al proper quinquenni. “Ens hem d’assegurar que el polígon de Tarragona estarà preparat per competir en un món tan canviant i exigent”, ha assegurat també el nou president de l’AEQT. Segons Sariol, per garantir aquesta competitivitat, a més d’un pla ambiciós, “cal també que es resolguin els importants dèficits que arrossega el territori en qüestions com el cost de l’energia o les infraestructures”.

“Ens hem d’assegurar que el polígon de Tarragona estarà preparat per competir en un món tan canviant”, ha dit Sariol

Finalment, per a Sariol Martí és important que l’AEQT mantingui en aquest nou període els seus principals trets d’identitat. “Som referent arreu perquè, tot i ser una trentena d’empreses i cadascuna d’elles amb les seves particularitats, al mateix temps som capaços de cooperar i treballar plegats, de buscar i explotar sinèrgies i de promocionar conjuntament els interessos comuns. El clúster químic de Tarragona és exemplar en aquest sentit, cosa que segurament explica bona part de la nostra trajectòria malgrat els reptes i dificultats”, ha conclòs.
Per la seva banda, el fins ara president, Josep Francesc Font, ha fet un balanç positiu de la tasca duta a terme i ha volgut agrair als companys de junta directiva i assemblea el seu suport. “Hem complert un cicle, del qual en faig una valoració molt positiva, i ara desitjo que el nou cicle sigui també molt profitós per la nostra competitivitat. El nou president sap que estic a la seva disposició per col·laborar, igual com jo durant tot aquest temps he pogut comptar amb ell i amb la resta de companys de la junta directiva i l’assemblea”, ha acabat Font.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.