Jornada de ‘cocreació’ de l’art i la cultura

L’Escola d’Art i Cultura de la Diputació organitza una jornada de ‘cocreació’ i debat amb el teixit de joves creadors i creadores i emprenedors de l’art i la cultura per trobar fórmules innovadores que detectin necessitats i propostes de millora per al sector.

La jornada, sota el títol ‘Tens un projecte?’,s’organitzarà en 3 sessions de dues hores el proper 22 de maig al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus. La  jornada, conduïda i dinamitzada per Youz Talent, es realitzarà en grups de màxim deu persones per sessió, totes vinculades professionalment al món de l’art i la cultura. Als participants de cada sessió se’ls demanarà que detectin necessitats dels joves a l’hora de desenvolupar els seus projectes artístics o de producció cultural, per poder concretar propostes innovadores que millorin els serveis que la Diputació ofereix al sector.

L’objectiu de la jornada és escoltar el teixit jove de l’art i de la cultura en el seu vessant més ampli, creadors, gestors, promotors, etc. per donar una resposta adequada a les seves necessitats reals, en aspectes com l’assessorament tècnic o l’acompanyament, la dotació econòmica per a la producció, els espais de treball o la dinamització dels projectes, entre d’altres.

Aquesta activitat està dissenyada per a joves d’entre 16 i 30 anys que estiguin vinculats al món de l’art i la cultura i que, preferentment, resideixin a la demarcació de Tarragona. Per a inscripcions i més informació: https://www.dipta.cat/eac/tensunprojecte

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.