Nou edifici, REDESSA Innovació

REDESSA ha finalitzat les obres d’adequació del que serà el seu quart centre d’empreses, l’edifici de REDESSA Innovació. Aquesta actuació, a càrrec de l’empresa Eiffage Energia, SLU ha tingut un pressupost de 900.000 € i és el primer pas per a la instal·lació de la seu corporativa de T-Systems en aquest espai. A partir d’ara, la multinacional alemanya assumirà els treballs finals per acabar d’adaptar les instal·lacions a les seves necessitats.

El centre d’empreses de REDESSA Innovació està ubicat a l’edifici annex a Eurecat, situat al Campus Bellissens de Reus. L’edificació consta de tres plantes que sumen 1.300 m2 útils i té un disseny molt funcional, amb un elevat percentatge d’espais col·laboratius, destinats a trobades i reunions entre treballadors per fomentar el treball en equip i per projectes. Igual que la resta d’edificis de REDESSA, oferirà als nous usuaris un servei integral que inclou el manteniment de les instal·lacions o la videovigilància, entre d’altres, per tal que l’empresa només s’ocupi de la seva activitat.

En paraules de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, “la posada en marxa del centre d’empreses de REDESSA Innovació és un pas més per continuar donant resposta a les necessitats de les empreses tecnològiques que arriben a la nostra ciutat. Reus és la 2a ciutat TIC de Catalunya pel que fa a ocupació de perfils tecnològics i des de l’Ajuntament de Reus treballem per reforçar aquest posicionament i dotar-lo de cada cop més serveis i recursos per continuar creixent”.

REDESSA Innovació és el quart centre de negocis de l’empresa municipal, que aquest any celebra 30 anys d’activitat i que gestiona també els centres de REDESSA Viver, al Camí de Valls, i de REDESSA Tecno i Cepid al Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, “seguirem treballant per atreure empreses i potenciar REDESSA com a agent catalitzador de l’activitat econòmica a la nostra ciutat. Amb aquest nou edifici, REDESSA ja gestiona 23.000 m2, amb una mitjana d’ocupació que se situa per sobre del 90%. Estem parlant d’unes instal·lacions que acullen 150 empreses i al voltant dels 1.500 professionals, la meitat dels quals, dedicats al sector tecnològic. Per tant, és fonamental seguir apostant per oferir nous espais com REDESSA Innovació per a atreure noves empreses vinculades a sectors estratègics per la ciutat com la tecnologia, la innovació o la nutrició”.

El trasllat de T-Systems a REDESSA Innovació està previst que es dugui a terme durant l’últim quadrimestre de l’any.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.