Jornada de portes obertes a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Reus i Tarragona

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus organitzen el proper dissabte 13 d’abril, de 10 a 13 h,  una jornada de portes obertes per a mostrar les instal·lacions i donar a conèixer l’oferta formativa. (Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona: carretera de Valls, s/n. Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus: Carrer del Vent, 6).

Per al curs 2024-25 les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Reus i Tarragona ofereixen un total d’11 cicles formatius de grau superior en l’àmbit de les arts plàstiques i el disseny.

A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona es poden cursar 7 cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. L’oferta formativa de grau superior de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus se centra en els cicles formatius de Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera, Gràfica audiovisual, Infografia 3D i Projectes i Direcció d’obres de decoració.

Els centres són un referent educatiu a la demarcació de Tarragona en aquestes disciplines, ofereixen estudis reglats que busquen capacitar l’alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió.

Preinscripcions al maig

Del 24 al 30 de maig les persones interessades a cursar algun dels 11 cicles formatius de grau superior que ofereixen les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Reus i Tarragona podran efectuar les preinscripcions.

El web https://www.dipta.cat/estudiarartidisseny aglutina tota la informació dels cicles, tant de l’oferta formativa com del calendari per a les preinscripcions.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.