Jornada de portes obertes a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus aquest dissabte 5 de març

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus celebra aquest dissabte una jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer les instal·lacions del centre i la seva oferta educativa al futur alumnat del curs 2022-2023. Els interessats a assistir-hi s’hauran d’inscriure prèviament al web del centre (https://www.dipta.cat/cmreus).

Des de les 10.30 i fins a les 13.00h, les famílies interessades en els estudis d’Escola (de 5 a 12 anys) podran veure les instal·lacions del centre a través d’un recorregut pels diferents espais. Les visites es realitzaran per grups i durant el recorregut el professorat oferirà petites demostracions musicals de guitarra, piano, vent i corda fregada perquè els infants descobreixin els diversos instruments. En acabar, les persones assistents podran participar d’un taller de música en família.

A la tarda, les portes obertes s’adreçaran al futur alumnat de Grau Professional. A més de descobrir l’oferta del centre i visitar-ne les instal·lacions, les persones assistents tindran l’oportunitat de conèixer el professorat i participar d’un petit assaig en directe amb l’agrupació que més els interessi. Des de les 16.00h, la Sala Noble del Palau Bofarull acollirà una petita actuació de l’orquestra i del grup de guitarres i a les 18.15h serà el torn de la Banda a l’Auditori Higini Angles. L’assaig de la Big Band serà d’11 a 12h.

A totes aquestes actuacions s’hi podrà sumar el futur alumnat de Grau Professional. En el moment de la inscripció, haurà d’indicar en quina agrupació (banda, orquestra, grup de guitarra o Big Band) està interessat a participar i se li farà arribar la partitura corresponent.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.