Jornada de portes obertes als Programes de formació i inserció del Mas Carandell

Mas Carandell organitza aquest divendres 1 d’abril, de 9 a 13 hores, una jornada de portes obertes dels Programes de formació i inserció (pfi) – Plans de Transició al Treball de Reus (PTT), adreçada a famílies i professionals que vulguin visitar les instal·lacions per rebre informació de l’oferta formativa d’aquests ensenyaments i conèixer el seu funcionament, abans de l’inici del període de preinscripció oficial, que enguany serà del 2 al 13 de maig per al curs acadèmic 2022-2023.

Els pfi-PTT són programes d’un curs acadèmic de primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional, que s’adrecen a nois i noies de 16 a 21 anys que no han assolit el Graduat en ESO i volen realitzar una formació professionalitzadora, que inclou una formació general per  a l’assoliment de les competències instrumentals bàsiques, una formació professional en una especialitat de les que s’ofereixen i 180 hores de pràctiques en empreses reals.

Les especialitats que s’oferiran el curs vinent als espais de Mas Carandell són:

  • Auxiliar en hoteleria: cuina i serveis de restauració
  • Auxiliar en fontaneria, calefacció i climatització
  • Auxiliar en imatge personal: perruqueria i estètica
  • Auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic

El regidor d’Empresa i ocupació, Carles Prats, explica que a través d’aquest programa, un dels que més llarga trajectòria té al centre, “a banda de rebre un itinerari formatiu molt complet, l’assessorament i pla d’atenció personalitzat que reben els noies i les noies per part de l’equip de tutores és clau, així com l’orientació que s’ofereix al llarg del curs tant per a la inserció laboral com l’educativa”.

Les portes obertes, s’organitzen en dos torns, el primer de 9 a 11 hores i el segon d’11 a 13 hores. Inclouran una sessió informativa d’aproximadament una hora, al llarg de la qual es resoldran els dubtes i qüestions plantejades per les persones assistents, i una visita posterior a les aules i tallers on s’imparteixen els cursos. Per motius d’aforament, per assistir es recomana reservar enviant un correu a l’adreça e3960002@xtec.cat

Els pfi-PTT que s’imparteixen a Mas Carandell estan adscrits a l’Institut Gaudí des d’aquest curs acadèmic. Són organitzats pel Departament d’Educació i l’Ajuntament de Reus a través de l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell. Una vegada finalitzat el curs, l’alumnat que el supera, obté una acreditació amb la qual pot accedir a un Cicle de Grau Mitjà, a l’Escola de Persones Adultes,  o bé, treballar d’auxiliar amb un certificat de professionalitat de nivell 1.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.