Jornada de sessió B2B a El Círcol

El Club Tarragona Esade Alumni ha celebrat una sessió B2B a El Círcol de Reus  dirigida pel fundador i director del Programa B2B Management Esade Executive Education Sr. Óscar Torres.

En el decurs de la jornada oberta en la qual hi han participat empresaris o directius d’empreses de la demarcació de Tarragona majoritàriament ex alumnes d’Esade, s’han tractat els elements clau per a transformar la cultura de l’empresa B2B i aconseguir generar un millor negoci d’una manera més predictible i també escalable.

En paraules del reputat professor Torres, «el directiu  responsable de les decisions de compra per  a la seva empresa necessita unes habilitats específiques i acotar els riscos de les implicacions que comporta cometre errors en aquest àmbit». Pel que fa al futur, ha afirmat, «és molt prometedor per aquelles persones i companyies que aconsegueixin professionalitzar-se en la venda B2B»

El president de la Fundació El Círcol, Sr. Pere Cisteré ha avançat en la seva presentació de l’acte, que aquesta sessió organitzada conjuntament entre el Club Tarragona Esade Alumni i El Círcol de Reus és la primera d’una sèrie de  noves col·laboracions futures.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.