Mas Carandell acull el cicle de xerrades ‘Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus’

El proper dimecres, 15 de febrer, torna a Mas Carandell el cicle Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus, amb 4 noves sessions a càrrec d’empreses locals, que en aquesta ocasió se centraran en sectors professionals com l’agrari i forestal, els serveis de neteja, transport i logística i la ind& uacute;stria alimentària.

Les xerrades s’adrecen a persones en situació d’atur, en recerca de millora de feina, o bé, a aquelles que volen reorientar la seva trajectòria professional i fer un canvi cap a altres sectors per tenir més possibilitats laborals.

El regidor d’Empresa i ocupació, Carles Prats, explica la doble finalitat d’aquesta programació: per una banda donar visibilitat a àmbits professionals com a opció real d’ocupació, a persones que busquen feina; i d’altra, donar a conèixer ofertes laborals d’empreses de la ciutat, que de vegades tenen dificultats per cobrir determinades vacants.

El calendari de les properes sessions, que seran presencials a l’aulari de Mas Carandell els dimecres de 12 a 13.30h, es concreta en:

  • el 15 de febrer, centrada en el sector agrari i forestal
  • l’1 de març, al voltant dels serveis de neteja
  • el 15 de març, amb la participació d’empreses de transport i logística
  • i finalment, el 29 de març, amb la indústria alimentària com a protagonista

L’accés és lliure, prèvia inscripció a les jornades per separat. Aquesta és pot realitzar a Mas Carandell, o bé a través de l’enllaç: https://ja.cat/29SgC

L’any passat, Mas Carandell ja va organitzar 4 sessions en el marc d’aquest cicle, amb l’assistència de 169 persones. Aleshores es comptà amb la col·laboració d’una vintena de ponents d’empreses locals dels sectors industrial, alimentació i venda al detall, sostenibilitat i medi ambient i professionals independents.

El cicle Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus  és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social – Servei Públic d’Ocupació Estatal, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.