Jornada ‘Estereotips de gènere. Construint un nou paradigma’

L’Espai Boule, en col·laboració amb DomSpain, presenta un nou cicle de jornades monogràfiques titulat ‘Estereotips de gènere. Construint un nou paradigma’. Aquestes jornades tenen com a objectiu principal ajudar als professionals a evitar els estralls que pot provocar en els joves la cerca de la seva identitat de gènere.

La primera jornada tindrà lloc el dijous 30 de maig a les 11 del matí a les instal·lacions de l’Espai Boule. Amb el títol ‘Estereotips de gènere en l’orientació acadèmica i professional’, aquesta sessió està dirigida a la comunitat educativa i busca fomentar la col·laboració en intervencions que eliminen clixés i estereotips de gènere. A més, es proporcionaran eines de prevenció d’hàbits tòxics per a mestres i professors que treballen amb nens i joves.

Durant la jornada es presentarà el projecte ‘Guide’, que té com a objectiu desenvolupar eines i recursos per abordar i transformar els estereotips de gènere. Aquest projecte està dirigit a la comunitat educativa, col·legis professionals, entitats socials del sector i a tots els professionals interessats. La jornada inclourà una discussió general sobre el tractament dels estereotips de gènere, seguida d’un breu debat entre els assistents. Aquest debat servirà per enriquir ‘Guide’ i presentar una proposta d’activitats adreçada a tots els interessats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.