Jornada de jocs de taula ambientats en la Revolució Russa de 1917

Jornada de jocs de taula ambientats en la Revolució Russa de 1917

Ens plau informar-vos que l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus realitzarà el proper dissabte 16 de desembre una nova sessió l’activitat Reviu la Història: didàctica de la història a través dels jocs de taula.

Aquesta sessió portarà el títol Tot el Poder als Soviets! i es centrarà en els aspectes polítics, militars i culturals de la Revolució Russa del 1917 i els esdeveniments històrics posteriors, amb motiu del Centenari aniversari d’aquest esdeveniment històric.

L’activitat tindrà lloc al local de l’AJJRR (C/ Eduard Toda 12, Reus) de les 17:00 a  les 21:00 i consistirà en particiar partides d’iniciació a diferents jocs de taula ambientats en el eríode històric esmentat com ara: Flames of War, Kremlin, Twilight Struggle, entre d’altres. L’activitat es gratuïta i adreçada a tots els públics.

Totes aquestes activitats aniran acompanyades d’explicacions històriques i curiositats sobre el període.Us convidem a participar en aquesta activitat per aprendre Història d’una manera alternativa i engrescadora.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.