Jornada País sobre les possibilitats de negoci a l’Àfrica Occidental

La Cambra ha realitzat, aquest dijous al matí, una nova edició de la Jornada País de comerç internacional destinada a conèixer el potencial de l’Àfrica Occidental. El ponent de la sessió, el consultor Daniel Vives, ha destacat les possibilitats d’aquest territori, un dels més atractius per a les empreses que volen obrir nous mercats gràcies a les seves potencialitats.

En aquesta línia ha destacat els costos logístics molt competitius –atenent la proximitat amb l’Estat espanyol-, els mercats poc saturats, l’estabilitat econòmica, el lliure comerç en la majoria de països o la bona imatge que té el producte espanyol a la zona.

Vives també ha subratllat la importància de diferenciar el producte de la resta en el nou mercat, i la importància de conèixer les especificacions del territori i la personalitat del país on l’empresa vol expandir-se.

La Jornada País, que la Cambra organitza de manera periòdica, té com a finalitat conèixer les potencialitats de diverses destinacions internacionals per facilitat a les empreses la seva expansió i localitzar nous mercats d’interès.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.