Jornada Tècnica de Messer per al sector sanitari

Messer Ibèrica va celebrar Dimarts passat Una Jornada Tècnica Dirigida a Clients del sector sanitari de Catalunya, En les seves instal·lacions de Vila-seca i el Morell. Entre els participants van estar representants d’hospitals, mútues, Transport Sanitari, Centres de reproducció assistida i sociosanitaris que són subministrats amb els gasos medicinals de Messer.

La Jornada Tècnica va començar amb diverses ponències tècniques sobre seguretat, farmacològica vigilància i traçabilitat dels productes, així com serveis que ofereix Messer a aquest sector. L’empresa està autoritzada per l‘Agència del Medicament com a laboratori farmacèutic, el que garanteix un estricte sistema de control de qualitat dels gasos medicinals i la traçabilitat total dels productes fins al consumidor final. Es va presentar el funcionament de diversos serveis, amb un sistema de seguiment intern de les ampolles de gas a les instal·lacions del client i l’anàlisi de preses per controlar la qualitat dels gasos medicinals. La seguretat, enfocament primordial de l’activitat de l’empresa, va ser una altra temàtica de la jornada. Es va fer especial èmfasi en l’ús i maneig segur de les ampolles de gasos.

Després de la part teòrica, els participants van visitar la planta d’envasat de gasos de Vilaseca i posteriorment es van desplaçar al polígon del Morell on Messer opera una planta de producció de gasos de l’aire (oxigen, nitrogen i argó) en la qual es van familiaritzar amb els processos de producció.

La resposta positiva a aquesta primera jornada per a clients del sector sanitari serà motiu perquè se segueixin realitzant més accions en aquesta àrea. Messer Ibèrica subministra a des fa més de 45 anys a múltiples sectors a Espanya. Els gasos industrials i medicinals són imprescindibles per a la vida quotidiana, com l’aigua i l’energia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.