El Reus, campió d’Europa!

Els reusencs s’han imposat 4 a 1 a l’Oliveirense i guanyen la vuitena Copa d’Europa de la seva història

Un final feliç. El Reus Deportiu La Fira es proclama campió d’Europa per vuitena vegada a la història del conjunt reusenc en un dia especial: fa cinquanta anys de la primera Copa d’Europa roig-i-negra. L’eficàcia dels reusencs i la solvència de Pedro Henriques sota els tres pals han estat claus per l’execució del títol. Els d’Enrico Mariotti fan justícia amb la trajectòria que han mostrat al llarg d’aquesta temporada i s’emporten la Copa d’Europa cap a Reus.

Raül Marín ha culminat una ràpida jugada d’atac dels reusencs en el segon minut de partit. Un gol tot just a l’inici que els ha permès avançar-se i portar a l’Oliveirense cap al seu joc.  Els d’Enrico Mariotti s’han mostrat còmodes a la pista i han creat perill a l’àrea portuguesa, tot i així s’han trobat amb un Xevi Puigbí que s’ha mostrat intractable en nombroses ocasions.

img_5894_0Els reusencs ho han provat amb xuts exteriors, de la mà de Rodríguez, i amb jugades combinades dins l’àrea, Casanovas i Marc Torra, recuperant una bola al mig del camp han iniciat un ràpid contracop, Àlex Rodríguez  i Joan Salvat ho han provat amb jugada individual, però Puigbí ha aparegut repetidament i ha fet de la porteria portuguesa un mur infranquejable en el temps restant de la primera meitat.

L’Oliveirense, amb el marcador en contra des del minut 2, no han pogut desenvolupar el seu joc i els ha costat arribar a l’àrea reusenca, ja que el conjunt d’Enrico Mariotti han estat sòlids en defensa, interceptant jugades d’atac de l’Oliveirense i recuperant boles. Al minut 24, els portuguesos han disposat d’un penal, però un Pedro Henriques impecable ha aturat el tir de Ricardo Barreiros. A mig minut pel descans, Matías Platero ha vist una blava i Pablo Cancela ha establert l’empat. Amb l’1 a 1, Jepi Selva, Albert Casanovas i Marc Torra han vist  blava per protestar, fet que ha escalfat l’ambient en els darrers instants de la primera meitat.

img_5956En el segon temps, l’eficàcia dels reusencs s’ha acabat imposant. Albert Casanovas ha fet vibrar l’afició reusenca amb un autèntic gol per l’escaire de Puigbí. Amb el 2 a 1, Jepi Selva ha vist una blava per una falta sobre Platero i Marín l’ha tingut amb la directa, però Puigbí ha aturat el tir.

El ritme del partit s’ha intensificat, els d’Enrico Mariotti han insistit en atac i finalment, ha arribat la recompensa. Marc Torra, el talismà que ha guanyat quatre lligues europees consecutives, en dos minuts de diferència (min.40), ha marcat el tercer i el quart definitiu, que ha conduït el Reus Deportiu cap a la vuitena Copa d’Europa de la seva història.

img_5992_0

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.