‘Jornades de la Igualtat’ a La Pobla de Mafumet

Del 8 al 18 de març, les dones -i els homes- de la Pobla estan cridades a participar de la programació elaborada per l’Ajuntament i diferents entitats locals, en el marc de les Jornades de la Igualtat. Un total de 12 activitats omplen de contingut una oferta cultural que inclou xerrades, tallers, esport i el sopar de dones.
La trobada gastronòmica, de fet, és la gran novetat de les Jornades de la Igualtat, ja que degut a la pandèmia no es du a terme des de l’edició de l’any 2019. Així, l’expectació és màxima per participar de l’única activitat exclusivament programada per a les dones del municipi, sent la resta de la programació oberta a la participació dels homes pobletans que així ho desitgin.
Pel que fa al sopar, tindrà lloc la nit del 18 de març i servirà com a acte final de les Jornades de la Igualtat. Totes les dones interessades a assistir-hi ja poden formalitzar la seva inscripció, fins al 10 de març, a l’Ajuntament. El preu és de 20 euros per a dones empadronades al municipi, i de 35 euros per a les no empadronades. A més de l’àpat, les assistents a aquest sopar gaudiran d’animació en directe, moltes sorpreses i discoteca mòbil fins ben entrada la matinada.
Quant a la resta de la programació, aquesta donarà inici la tarda del 8 de març amb una sessió d’assessorament nutricional, organitzada pel Complex Esportiu Municipal (CEM) i que requereix de reserva de plaça. En paral·lel i aquella mateixa tarda, l’Associació de Dones Mare de Déu del Lledó durà a terme un taller de decoupage, també gratuït i amb inscripció prèvia a través del correu electrònic lapoblamafumetdones@gmail.com
L’endemà dijous, 9 de març, serà el torn per al conta contes per a adults titulat ‘Relacions, liposuccions i altres embolics’, amb Assumpta Mercadere i Núria Brucart a l’escenari del Casal Cultural, en una activitat gratuïta i d’accés lliure.
Pel que fa a l’esport, tindrà el seu espai la tarda del 10 de març, amb una sessió de Cardiobox organitzada pel CEM. Aquesta activitat és gratuïta i requereix d’inscripció prèvia, a través del Facebook de l’entitat, mentre que a les 19 hores, el Casal Cultural obrirà portes a la xerrada “El feminismo no se sufre, se disfruta” a càrrec de la il·lustradora Raquel Riba i el seu alter ego, Lola Vendetta. En aquest cas, l’activitat és gratuïta però cal retirar la invitació prèvia a través del web www.poblamafumet.koobin.cat
Les Jornades de la Igualtat de la Pobla viuran llavors un parèntesi fins al 14 de març, quan l’Associació de Dones Mare de Déu del Lledó oferirà un taller de costura creativa (17 h, tercer pis del Casal Cultural), gratuït i amb inscripció prèvia a través del correu electrònic
lapoblamafumetdones@gmail.com; mentre que l’Associació Familiar Més 30 organitzarà una Masterclass de dansa del ventre (20 h, Pavelló), amb accés lliure.
L’endemà 15 de març, l’Associació de Dones durà a terme una classe de ball en línia, també amb inscripció prèvia a través del correu de l’entitat, mentre que el 16 de març tindrà lloc la conferència ‘La història en clau de dona’ (18 h, tercer pis del Casal Cultural), amb l’historiador Jordi Pisa; i una Masterclass de zumba organitzada per l’Associació Familair Més 30.
S’arribarà així al darrera dia d’activitats, un 18 de març que, a més del Sopar de dones, també inclourà el taller d’alimentació titulat ‘Dones, hormones i alimentació’, a càrrec de l’equip SG Nutricionistas.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.