Jornades de Rol i Estratègia de Reus

L’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) va néixer l’any 1994 amb la voluntat d’agrupar els aficionats als jocs de rol, estratègia i simulació de la ciutat i per a divulgar i promocionar aquests jocs com a activitat lúdica, cultural i participativa entre el jovent i la ciutadania en general.

Amb el transcurs del temps s’han anat afegint a l’AJJRR noves activitats i aficions lúdiques relacionades o properes als jocs de rol, com jocs de tauler i cartes, jocs de miniatures, cicles de cine, servei de ludoteca, biblioteca i cinemateca de gènere fantàstic, i partides d’ordinadors connectats en xarxa. Actualment l’AJJRR la composen uns 50 socis que es reuneixen al local de l’Associació situat a l’Avinguda Sant Jordi n. 23 de Reus.

Entre les moltes activitats que organitza l’AJJRR per tal de fer conèixer les activitats desenvolupades per l’Associació destaquen les Jornades de Rol i estratègia de Reus, celebrant-se enguany la 30a edició, els dies 7 i 8 d’octubre del 2023 a La Palma, C/ Ample n. 75, Reus (Tarragona).

Les Jornades de Rol i Estratègia de Reus tenen com a objectiu oferir un punt de trobada als aficionats als jocs de taula en les seves diverses modalitats, així com també posar en coneixement de la ciutadania en general el contingut lúdic, cultural i participatiu d’aquest tipus de jocs. En aquest sentit s’organitzen partides de demostració i iniciació, torneigs, concursos i altres activitats lúdiques paral·leles. Les Jornades de Rol a Reus tenen un ampli reconeixement entre els aficionats i reben un elevat nombre d’assistents (al voltant de 500 persones en la seva anterior edició).

Des de l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) convidem a assistir i participar en aquest esdeveniment a totes les persones interessades, tant coneixedors i aficionats a aquests jocs com desconeixedors i curiosos interessats en saber de que es tracten.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.