Jornades del projecte UNIQUE

L’Espai Boule ha acollit, del 9 a l’11 d’abril, una jornada formativa per a educadors de Formació Professional i Adults en el marc del projecte UNIQUE, el qual tracta qüestions al voltant del col·lectiu LGBTQIA+. UNIQUE és un dels projectes del l’organització reusenca DomSpain i està cofinançant per la Unió Europea.

El projecte UNIQUE té l’objectiu de crear perfils d’ambaixadors de la diversitat per a cada centre educatiu, amb la finalitat de recolzar el rendiment acadèmic de les persones del col·lectiu LGBTQIA+, sensibilitzant als educadors sobre qüestions de gènere i orientació sexual. Amb el programa UNIQUE, es pretén assegurar que totes les persones -independentment de la seva identitat, expressió de gènere o orientació sexual- pugui ser degudament compreses, respectades i acompanyades durant la seva etapa formativa.

Experts de França, Itàlia, Alemanya i Bulgària es van reunir per treballar conjuntament en sessions enfocades a comprendre la diversitat en l’educació i les identitats LGBTQIA+ a l’aula, gestió i resolució de conflictes i la comprensió de l’impacte de la interseccionalitat entre els alumnes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.