Neix la Llibreria de la Dipta

Coincidint amb els dies previs de Sant Jordi, la Diputació de Tarragona ha estrenat La Llibreria de la Dipta (www.dipta.cat/llibreria), la botiga en línia de publicacions editades per la institució supramunicipal que substitueix la Biblioteca virtual Ramon Berenguer IV. A diferència d’aquesta, el nou servei possibilita el pagament directe de llibres en diferents formats, tot facilitant-ne l’adquisició i enviament posterior al comprador. D’altra banda, permet la consulta gratuïta de nombroses publicacions, tal com ja es podia fer amb la biblioteca virtual.

La Llibreria de la Dipta esdevé un complet catàleg de totes les publicacions que ha editat la Diputació de Tarragona en les darreres dècades fins a l’actualitat. Inclou 750 publicacions, de les quals més de 230 es poden consultar de franc en pdf. La resta es poden comprar en línia, tret de les edicions exhaurides. Tant les que es poden comprar com les que es poden consultar de manera gratuïta, es poden trobar de manera fàcil i ràpida mitjançant una cerca per títol, autor, àmbit cultural, format o col·lecció. També inclou una classificació d’autors ordenats alfabèticament, entre altres apartats.

Els enviaments a l’Estat espanyol, Península i Balears es fan per correu ordinari i són gratuïts per a comandes de màxim de 2 llibres. Si se’n compren més alhora, s’envien mitjançant missatger. I si el comprador ho prefereix, els llibres es poden recollir al Palau de la Diputació de Tarragona, al passeig de Sant Antoni, o bé a la seu de la institució del carrer de Pere Martell de Tarragona (edifici Síntesi).

Les novetats editorials d’enguany

Atesa la proximitat de la festivitat del llibre i de la rosa, La Llibreria de la Dipta acaba d’incorporar les darreres novetats editorials d’enguany a la Diputació per tal que qui ho desitgi les pugui comprar. Es tracta de cinc llibres: ‘Castells i muralles a la demarcació de Tarragona’, amb textos de Joan Manchón i Albert Arnavat, i fotografies de Rafael López-Monné; ‘Safareigs i banyeres. Bugaderia, higiene, sanitat i literatura al camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre (s. XIX-XX)’, obra d’Eugeni Perea Simon; ‘Josep Royo. Una forma oberta que cau a pes’, a cura de Carles Guerra; ‘Roma, el mapa de la memòria. Els diaris de J. Nogué Massó (1914-1917)’, una edició a càrrec de Joan Sendra. i ‘El naixement de la Diputació de Tarragona i el primer liberalisme’, de Ramon Arnabat Mata i Carlos Moruno Moyano.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.