Jornades formatives sobre competències digitals

Des del passat dilluns, 29 de gener, i fins al divendres, 2 de febrer, un grup d’onze professionals del sector de l’educació de Turquia assisteixen a unes jornades formatives organitzades a Reus per part de l’organització DomSpain.

Les jornades, realitzades a l’Espai Boule de Reus, serveixen per treballar la millora de les competències digitals dels educadors d’adults, així com la gestió del temps i l’organització dins de les aules. Els educadors turcs han pogut conèixer de primera mà la realitat del sistema educatiu català i així intercanviar experiències i punts de vista amb professionals del territori.

Algunes de les sessions han tractat sobre com treballar les ‘competències genèriques’ amb els alumnes, amb sessions molt pràctiques i l’estudi de casos reals. En aquest sentit, els assistents han valorat més positivament les tasques de gamificació i resolució de conflictes a l’aula.

El perfil dels educadors arribat des de Turquina és molt variat, des de professors d’anglès, matemàtiques o informàtica, fins a directors d’escoles.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.