2n Torneig d’Empreses de Tennis Taula

En el marc de la Setmana del Tennis Taula a Reus que organitzen el CTT Ganxet i el Bravium Teatre, la Cambra de Comerç i l’Ajuntament de Reus organitzen el II Torneig d’Empreses d’aquest esport.

El Trofeu Ajuntament de Reus & Cambra de Comerç de Reus tindrà lloc el dissabte 24 de febrer entre la seu del CTT Ganxets, al carrer d’Evarists Fàbregas número 9, i la Llotja de Reus. En aquest sentit, l’Espai Llotja acollirà la final del Torneig d’Empreses, la final del Campionat de Dones i un partit d’exhibició de les jugadores professionals del club reusenc.

Es tracta d’una bona oportunitat per fomentar l’esport en l’àmbit empresarial. La competició amistosa és dirigida a totes les empreses de Reus que hi vulguin participar, i té per objectiu promoure el tennis taula com un esport que fomenta el treball individual i la suma col·lectiva, així com potenciar les relacions empresarials en un espai diferent de l’entorn laboral diari.

Per a més informació i inscripcions cal trucar al telèfon 625 270 924 o escriure al correu electrònic competicio@cttganxets.cat. La iniciativa està impulsada per la Cambra de Comerç de Reus, l’Ajuntament de Reus i REDESSA.

El CTT Ganxets Reus organitza una setmana per donar a conèixer el tennis de taula a la nostra ciutat. Del 24 de febrer al 3 de març, tindrà lloc una setmana dedicada a aquest esport, la qual inclourà conferències i tornejos i comptarà amb la participació de diversos col·lectius. La idea sorgeix en record de les 24 hores de tennis de taula que se celebraven fa anys al Bravium Teatre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.