Joventut organitza la jornada d’orientació acadèmica ‘De tu a tu’

La regidoria de Salut i Ciutadania, a través del Casal de Joves La Palma, i l’Oficina Jove del Baix Camp han organitzat una jornada d’orientació acadèmica, que s’ha batejat com “De tu a tu”, per al pròxim dia 29 d’abril a les 17:30h. La sessió serà en línia i està pensada perquè tots les joves que tinguin dubtes sobre els estudis que volen cursar puguin parlar amb altres alumnes que ja estan fent els estudis desitjats. 

Les inscripcions es poden fer a www.joventutreus.cat/orientacio

Des del Casal de Joves La Palma s’obre també un correu electrònic info.joventut@reus.cat perquè s’hi puguin fer arribar els dubtes previs o si es desitja més informació. 

La Jornada d’orientació “De tu a tu” està pensada per a alumnat de diferents opcions acadèmiques (Cicles formatius, Graus universitaris, Batxillerat, PFIs,…). L’objectiu és assessorar en línia a joves que volen continuar amb la formació reglada; o que per altra banda, fa temps que no estudien i es plantegen reprendre els seus estudis.

Dubtes sobre si continuar amb el Batxillerat o passar-se a un Cicle formatiu, quin tipus de Batxillerat es vol fer (social, d’humanitats, ciències o tecnologies), quines diferències hi ha entre els diferents graus o, per exemple què és la FP dual, són algunes de les qüestions que es tractaran a la jornada, amb l’avantatge que les informacions es fan arribar en primera persona. 

Compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, l’Institut Baix Camp, l’Institut Domènech i Montaner, l’Institut Gaudí, l’Institut d’Horticultura i Jardineria, l’Institut Josep Tapiró, l’Institut Roseta Mauri, l’Institut Salvador Vilaseca, l’Escola d’Art i Disseny de Reus, el Col·legi Maria Rosa Molas, el Mas Carandell, la CFA Marta Mata (Escola d’Adults) i, finalment, CFA Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.