La FiM converteix Vila-seca en l’epicentre de la música emergent i familiar

La FiM, Fira de música emergent i familiar de Vila-seca reneix com a cita, aparador i mercat de la música moderna emergent i els espectacles musicals familiars fets a Catalunya i se celebrarà del 7 al 9 de maig.

Així, la represa de la FiM Vila-seca convoca 34 propostes musicals i més de 200 professionals del sector musical per convertir la localitat en l’epicentre de la música emergent i familiar de Catalunya durant un cap de setmana. La reserva d’entrades s’obrirà el dijous 29 d’abril al web www.fim.cat

La programació artística està formada per 34 propostes, de les quals 22 són projectes de música emergent i 12 són espectacles de música familiar. 

La FiM Vila-seca 2021 ofereix un programa d’activitat professional en format híbrid, virtual i presencial. Durant els dies 6, 7 i 8 de maig la FiM ha programat un total de 22 activitats,  7 virtuals  i 15 presencials. S’hi presentaran més de 40 projectes, catàlegs artístics i iniciatives de suport a la creació emergent. A més, s’hi celebraran de manera virtual prop de 80 reunions ràpides entre programadors i mànagers i 30 grups novells rebran consells i recomanacions per part de managers en les mentories express. 

Per superar les limitacions d’aforament provocats per l’emergència sanitària, la FiM Vila-seca es podrà gaudir també a través de la retransmissió en directe d’actuacions com les de b1n0, Les Anxovetes, Ariana Abecasis, Lucia Fumero, Caramelo a Kilo, Maria La Blanco, Kids from Mars, Anabel Lee i Gebre, a través del canal de youtube de la FiM Vila-seca. 

Avui també s’han donat a conèixer tots els detalls dels horaris i espais de tota la programació artística.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.