Judith Corachán i Josep Díaz els més ràpids a la Mitja Marató de Cambrils

Més de 1.400 runners han participat aquest diumenge 20 de febrer a la 13a edició de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Els guanyadors de la mitja marató de 21 quilòmetres han estat Josep Díaz (01:10:46) i Judith Corachán (01:21:33), que ha batut el rècord de la prova en categoria femenina.

Els vencedors en la distància de 10 quilòmetres han sigut la atleta basca Gurutze Frades (00:35:46) del club Bilbao Atletismo i Xavier Figuerola (00:32:35) del club Prorunners Barcelona.

Els més petits també han pogut viure la experiència de travessar l’arc de meta de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils 2022 que, com en l’edició del 2020, s’ha tornat a situar a la Plaça de l’Ajuntament de Cambrils. Uns 50 infants, alguns molt petits acompanyats de les seves mares i pares, han completat un recorregut de quasi un quilòmetre.

Els resultats i els diplomes personalitzats de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils 2022 ja estan disponibles a la pàgina web oficial. Els participants també podran adquirir a través del web el seu vídeo i foto de meta gratuïts.

Esdeveniment esportiu sostenible

La Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils s’ha tornat a sumar al programa d’esdeveniments esportius sostenibles “Esdeveniments amb Bon Ambient”. Per aquest motiu, i gràcies a la col·laboració amb Coca-Cola, aquest any s’han tornat a eliminar uns 20.000 envasos de plàstic i s’ha donat tota la beguda en gots de paper.

El concessionari Peugeot Joaquin Oliva ha seguit un any més com a title sponsor de la prova i ha aportat vehicles 100% elèctrics amb l’objectiu, a més de donar suport als més de 1.400 corredors, de ser respectuós amb el medi ambient en l’ús d’un vehicle que emet 0 emissions de CO2, 0 sorolls i 0 olors.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.