La biblioteca de Cambrils programa dues sessions de contes aquest febrer

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils oferirà dues sessions de contes aquest mes de febrer. La primera, el dia 2 a les 18 hores, serà una nova edició de l’activitat “Em regales un conte” dinamitzada per Rosana Andreu a la mateixa biblioteca, que consisteix en un intercanvi de contes entre la bibliotecària i les famílies a partir d’una proposta temàtica.  

La segona proposta és una “Hora del conte” per nadons que es portarà a terme el 18 de febrer a les 17:30 hores al Centre Cultural. Serà una sessió de “Ballmanetes” titulada “Bim bom les campanes de Salom” de la mestra de música i pedagoga Montse Dulcet, pensada per infants de 18 mesos a 3 anys.  

D’altra banda, aquest febrer també continuaran les trobades dels Clubs de Lectura. El Club de Lectura Fàcil es reunirà tots els dimarts a les 18 hores al Centre Cultural. Es tracta d’una activitat dinamitzada per Helene Martínez-Ferreruela del Servei Local de Català per persones que volen millorar la seva lectura en català i que es reuneixen per posar en comú el llibre que llegeixen.  

El Club de Lectura Adult celebrarà una trobada especial el 23 de febrer a les 19 hores al Centre Cultural, on es projectarà de la pel·lícula Lluny d’ella, de Sarah Polley, basada en un dels contes del llibre Odi, amistat, festeig, amor, matrimoni de Alice Munro, gràcies a la col·laboració d’Associació ACTE Cambrils. 

L’última activitat del mes serà la trobada del Club de Lectura Infantil el 25 de febrer a les 18 hores a la biblioteca per comentar el llibre L’Evie i els animals, de Matt Haig.  

Per participar a les activitats cal inscriure’s prèviament al mateix equipament cultural o bé a través del correu electrònic bib@cambrils.cat.   

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.