La biblioteca municipal de Salou finalitza l’activitat virtual ‘#joproposo’, amb més de 100 lectures recomanades

La biblioteca municipal de Salou finalitza l’activitat virtual ‘#joproposo’, amb més de 100 lectures recomanades

La Biblioteca posa fi avui divendres a la iniciativa ‘#joproposo’, amb un vídeo recopilatori, en homenatge a totes les persones participants

La Biblioteca Pública Municipal de Salou finalitza avui divendres, 5 de juny, l’activitat virtual “#joproposo”, amb més de 100 lectures recomanades. La iniciativa tancarà amb un vídeo recopilatori que es farà públic avui a les 16:00 h, en homenatge a totes les persones que s’han sumat a participar i les que han seguit, de forma puntual, la recomanació a les xarxes, a més d’una darrera recomanació sorpresa, per part de la Biblioteca.

En total, s’han publicat 53 vídeos de petits i grans que enviaven les seves recomanacions literàries, amb el hashtag #joproposo. La Biblioteca els penjava als seus perfils de les xarxes socials de dilluns a divendres, a les 16 h.

El regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha agraït, en nom de l’Ajuntament i de tot l’equip de la Biblioteca, “la molt bona acollida que ha tingut la iniciativa entre la ciutadania, la qual ens ha obert les portes de les seves llars, regalant-nos la seva passió per la literatura, en aquests temps difícils que vivim”.

La Biblioteca va haver de tancar les seves portes al públic amb motiu de l’estat d’alarma, i, per això, va decidir posar en marxa aquesta activitat, entre d’altres, per tal que els lectors i lectores del municipi se sentissin més a prop de l’entitat. La iniciativa ha consistit en gravar un vídeo breu on s’indicava el llibre que s’estava llegint o un títol que hagués impressionat i es volgués compartir, tot explicant els motius pels quals es recomanava.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.