La cambra acull la presentació del FUSTEND 2018, la 2a Jornada de Tecnologia i Innovació de la fusta.

FUSTEND 2018

S’ha presentat en roda de premsa a la Cambra el FUSTEND 2018, la jornada de tecnologia i innovació de la fusta, que es realitzarà els dies 22 i 23 d’octubre a les instal·lacions de Fira de Reus. Es tracta de la segona edició d’aquest certamen que vol servir de punt de trobada del sector de la fusta, amb l’objectiu de generar sinèrgies entres els professionals i conèixer noves possibilitats per millorar la competitivitat de les empreses.

La iniciativa és del Gremi comarcal al Baix Camp de fusters, ebenistes i similars. I el seu president, Josep Maria Cogul, ha volgut ressaltar durant la presentació la voluntat “de consolidar un certamen que ha de servir per prestigiar la figura del fuster, i encoratjar a les noves generacions a creure en les possibilitats d’un ofici amb grans possibilitats de futur”. En aquesta línia Cogul ha volgut remarcar l’aposta per la innovació que fa el certamen, i que pot trencar amb alguns estereotips que envolten al sector i que generen algunes prejudicis a l’hora de decidir, als potencials estudiants, a creure en aquesta sortida laboral. Per això l’Institut Pere Martell de Tarragona tindrà una presència destacada al FUSTEND atenent que a les seves aules es formen molts dels fusters que integren els equips de treball de les empreses del sector.

Durant el FUSTEND es presentarà, també, una nova APP que vol servir per facilitar la gestió de l’activitat professional dels fusters i que demostra, com apuntava el mateix president del Gremi, la voluntat d’innovar i d’avançar en noves formes de treball.

PROGRAMA FUSTEND 2018

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.